Publicitat
Sang al carrer de la Llibertat
Terrassa

Falsa alarma d’una agressió a Terrassa per un accident domèstic

Troben una gran taca de sang en un carrer de Sant Pere

Dotacions d'emergències al costat de la sang al carrer de la Llibertat

Hi han anat mossos i personal sanitari, fins i tot bombers. Els indicis, aquella gran taca de sang, feien pensar en un fet delictiu, una agressió amb arma blanca com a mínim. Però la policia ha acabat esbrinant que tot es devia a un accident domèstic, que la sang aquella que aquest matí esquitxava un tram de vorera al carrer de la Llibertat, a Sant Pere, era d’un home que havia sofert un tall en una mà amb un got trencat hores abans.

Segons veïns, abans de les 6 hores ja hi havia sang, molta, en un tram del carrer de la Llibertat comprès entre el de Bartrina i el de Ponent. Ha estat unes hores després, a les 11, quan algú ha alertat als serveis d’emergències i s’ha desencadenat l’operatiu, que ha omplert la zona d’unitats de Mossos d’Esquadra i de bombers, perquè s’ha requerit la seva presència per si calia tirar a terra una porta.

La sang estava a les portes d’un edifici de planta baixa i primer pis, al costat del pàrquing d’un supermercat. Segons fonts policials, aquella gran quantitat de sang feia pensar en la perpetració d’un fet delictiu. Però la víctima ha contactat amb els policies. Ha sortit de casa. Era un home que tenia una mà embenada i ha explicat que s’havia tallat amb un got, i que ja estava curat, i que la sang era seva. Havia estat un accident domèstic que ha provocat un considerable enrenou.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Falsa alarma d’una agressió a Terrassa per un accident domèstic
To Top