Publicitat
Salvador Cristau Coll, bisbe de Terrassa
Terrassa

Gairebé 500 persones a l’entrada del nou bisbe de Terrassa

La cerimònia es farà dissabte a la Catedral del Sant Esperit

Salvador Cristau, bisbe electe de Terrassa

Començarà a les 11, dissabte que ve. Salvador Cristau prendrà possessió del seu càrrec com a nou bisbe de Terrassa, en substitució de Josep Àngel Saiz Meneses, que hi serà present en una cerimònia que omplirà la Catedral del Sant Esperit de fidels, sacerdots, bisbes i autoritats en un acte que serà retransmès per televisió, per Trece TV. El Bisbat ha previst la presència de 480 persones (l’aforament del temple és de 540), totes elles convidades expressament a “l’inici de ministeri” de Cristau, com li agrada al nou prelat terrassenc que es designi l’acte.

Salvador Cristau Coll serà el segon bisbe de la diòcesi de Terrassa desprès de Saiz Meneses, que va deixar el seu cárrec l’any passat en ser comissionat a l’arquebisbat de Sevilla. En la seva homilia, Cristau (Barcelona, 1950)  esbossarà el seu programa. La cerimònia, que presidirà Bernardito Auza, nunci apostòlic a Espanya, i durarà dues hores, inclourà una sèrie de litúrgies solemnes com correspon a una ocasió com aquesta.

Cristau entrarà en la catedral, haurà de besar el Lignum Crucis i haurà de mostrar les Lletres Apostòliques, la butlla en la qual el Papa Francesc el va declarar, el desembre passat, nou bisbe de l’àrea de Terrassa. El Bisbat ha presentat aquest dijous els detalls de la celebració en roda de premsa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gairebé 500 persones a l’entrada del nou bisbe de Terrassa
To Top