Publicitat
Policia Municipal de Terrassa Diari de Terrassa (2)
Terrassa

Nou robatori violent al parc de Vallparadís de Terrassa

Detingut un sospitós

Policia Municipal de Terrassa

La policia va detenir aquest dilluns al vespre el presumpte autor d’un robatori am violència perpetrat al parc de Vallparadís. Divendres passat, agents municipals van arrestar un individu per un delicte similar executat al mateix parc.

Ahir dilluns, a les 21.10 hores, un ciutadà va informar la policia que havia vist un individu apropar-se a una parella a la zona de la Muntanyeta del parc de Vallparadís, i com la parella, que passejava pel lloc, havia començat a cridar. El testimoni va facilitar la descripció del sospitós.

Una dotació de la Policia Municipal va anar al sector i va localitzar un individu que responia a la descripció. Al mateix temps, uns mossos havien trobat una víctima d’un robatori amb violència.

Un cop la víctima va identificar el sospitós, els agents van detenir-lo.

Divendres passat, al matí, un lladre va ser detingut pel robatori d’un mòbil. El va sostreure al parc de Vallparadís però la víctima va seguir el recorregut del telèfon pel sistema de localització i uns policies van detenir el delinqüent al carrer de Manresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nou robatori violent al parc de Vallparadís de Terrassa
To Top