Publicitat
Rates Can Tusell
Terrassa

Caus de rates a Can Tusell de Terrassa

Els rosegadors surten per tres forats d’una plaça

Una rata morta, avui al costat d'un dels forats

En un dels forats hi havia avui dimecres una rata morta. És com el signe inequívoc del que els veïns denuncien: el cadàver del rosegador està tot just en un dels tres forats del terra d’una plaça de Can Tusell pels quals apareixen rates gairebé diàriament.

Els clots estan situats al costat del carrer del Xaloc, a uns metres de la carretera de Matadepera, i els veïns del barri ja han plantejat a l’Ajuntament el problema. I responsables municipals de Manteniment han visitat la zona. El veïnat està a l’espera de la solució a la seva demanda: vol que es tapin aquests orificis, “pels quals surten rates des de fa mesos, des de l’estiu passat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Caus de rates a Can Tusell de Terrassa
To Top