Publicitat
Policia Municipal
Terrassa

Cinc denunciats per fer un botellot a Terrassa

Intervenció policial al Roc Blanc

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

No era la primera vegada que veïns del Roc Blanc es queixaven de botellots. Aquest dijous a la tarda, les queixes es van reproduir. Aquest cop, la Policia Municipal va denunciar cinc persones que bevien alcohol al carrer. Un dels sancionats, a més, duia marihuana i una navalla.

La intervenció va començar a les 19.18 hores. La van desenvolupar agents de la Unitat de Suport Operatiu i la Unitat de Policia de barri al carrer d’Icària. Diversos veïns havien contactat amb la policia per denunciar les molèsties ocasionades per un grup d’individus.

Els guàrdies van identificar cinc persones que, segons la policia, estaven consumint begudes alcohòliques a la via pública i provocaven molèsties. Els cinc individus van ser denunciats pels agents per aquest motiu. I un d’ells va rebre una sanció extra: els policies li van decomissar una navalla i marihuana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cinc denunciats per fer un botellot a Terrassa
To Top