Publicitat
Incendi contenidors Can Boada de terrassa
Terrassa

Onada d’incendis de contenidors a Terrassa

Dos focs en set minuts a Salmerón i Joaquín Costa

Contenidors cremant aquesta matinada al carrer del Mallol

Terrassa ha tornat a viure aquesta passada matinada i aquest matí de dijous una nova onada d’incendis de contenidors de residus. Almenys tres punts de la ciutat s’han vist afectats per focs de carrer.

El primer incendi ha tingut lloc al carrer del Mallol, a Can Boada del Pi, aquesta matinada. Els serveis d’emergències han rebut les alertes a les 2.18 hores. Els bombers han enviat una dotació a la zona per apagar un foc que finalment ha cremat tres contenidors de brossa. En el mateix tram de Can Boada del Pi es va produir un incendi similar mesos enrere.

Els serveis d’emergències han rebut els següents avisos unes set hores més tard, quan s’han detectat dos incendis consecutius. El primer ha cremat un contenidor a les 9.23 al carrer de Salmerón. El segon, un altre recipient a les 9.30 al carrer de Joaquín Costa.

A finals de l’any passat la ciutat va experimentar diverses onades similars de focs de carrer. A Can Boada del Pi, per exemple, però també al Torrent d’en Pere Parres, Ca n’Anglada, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Cementiri Vell, entre altres barris.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Onada d’incendis de contenidors a Terrassa
To Top