Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 i l’AP-7

Aquest dijous a Terrassa hi ha diverses afectacions en les línies d’autobusos urbans

A l’AP-7 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 146 al 148, a Badia del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 148 al 147, a Badia del Vallès, cap a Tarragona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst.

Els trens de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, la línia 5 es veu afectada per un tall per obres a Can Trias. Les parades Can Trias, Pintor Mir, Pintor Casas i CAP Can Trias queden anul·lades fins al 18 de març a les 20 hores. Tmesa recomana dirigir-se a la parada provisional situada al carrer Pintor Picasso.

La línia 4 també es veu afectada aquest dijous. La parada Plaça Sant Oleguer estarà inoperativa entre les 10 i les 12 hores. Tmesa suggereix fer servir les parades Sant Marc i Pare Llaurador.

A més, des d’aquest dijous a les 8 hores fins al 20 de març a les 23.59, la parada Guadalhorce de la mateixa línia també queda anul·lada i es recomana dirigir-se a la parada de la línia 8 situada a l’avinguda de les Glòries Catalanes.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top