Publicitat
Terrassa

Amics d’en Ferran estrena l’obra de teatre “Viva la nuit!”

L’obra es representarà aquest dissabte dia 2 d’abril a les 19h al teatre de l’escola Joan XXIII del barri de Les Arenes de Terrassa

El cartell promocional de "Viva la nuit", l'obra de teatre d'Amics d'en Ferran

El grup solidari Amics d’en Ferran, que dona suport a les tasques de Ferran Sans, missioner al barri de Sam Sam (Senegal), escolapi i antic mestre de l’escola Joan XXIII de Terrassa, estrena obra de teatre aquest dissabte 2 d’abril a les 19 hores. L’obra, titulada “Viva la nuit”, serà representada al teatre de l’escola Joan XXIII (C/Joan XXIII, 27- Terrassa) del barri de Les Arenes de Terrassa.

La sinopsis de l’obra de comèdia, de l’autor A. Garcia S. i el director Paco Burguillos, tracta sobre uns determinats clients que visiten Barcelona i s’allotgen en un hotel de moral molt comprensiva, que alhora els agrada practicar un turisme entremaliat tot propiciant situacions hilarants.

L’objectiu de l’obra és col·laborar en el Projecte d’Alfabetització que en Ferran Sans porta des de 1990 al barri de Sam Sam a Dakar – Senegal. Per aquest motiu, recollirà un donatiu solidari de 8 euros per cada entrada, i després es destinarà el 100% del total al projecte. Les entrades ja es poden adquirir a través de la web d’Entrapolis, i físicament a la Llibrería Pablo i Mutualitat Les Arenes i al mateix teatre el dia de l’obra. També es poden reservar per mail i recollir-les posteriorment al teatre.

La iniciativa ha estat organitzada per Amics d’en Ferran i a càrrec del grup de teatre “ – ES + “, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Les Arenes, l’Escola Joan XXIII i l’Associació de Teatre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top