Publicitat
RAmbleta
Terrassa

Ja es pot sortir de Terrassa per la Rambleta amb normalitat

Ferrocarrils ha acabat de reparar avui el tram afectat per l’esllavissada

Tram de sortida a la C-58 per la Rambleta

Els dos carrils de sortida de Terrassa a la C-58 per la Rambleta del Pare Alegre han quedat normalitzats avui divendres, un cop asfaltats. Era el tram que quedava per endreçar des del 3 de desembre, quan una esllavissada al mur de la via dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va obligar primer a tallar totalment el pas de vehicles i posteriorment a restringir el pas a un carril en lloc dels dos habituals.

El 16 de març es van reobrir els dos carrils d’entrada, un cop construït un nou mur de formigó i reforçats els murs adjacents. La sortida, però, quedava limitada a un carril; encara calia treballar en la recuperació de l’espai afectat per les obres. I no es podia efectuar degut a la vaga de transportistes i la manca de materials. Als darrers dies s’han reprès les reparacions i avui els dos carrils tornen a estar operatius.

Nou mur

Les obres han consistit en la construcció d’un nou mur de 18 metres de llarg i 8,5 metres d’alt, per la qual s’han utilitzat 700 metres cúbics de formigó. També s’han revisat i reforçat els murs adjacents, el que suposa un total de 82 metres de longitud amb alçades variables de 3 a 8,5 metres.

Prèviament, FGC va treballar per permetre el pas dels trens i restablir el servei de trens aturat el mateix 3 de desembre el més aviat possible i en òptimes condicions. Es van enretirar les terres caigudes, un total de 1.500 metres cúbics, així com el propi mur que va quedar sobre les vies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ja es pot sortir de Terrassa per la Rambleta amb normalitat
To Top