Publicitat
Terrassa

El restaurant de Terrassa La Gurmeteria, finalista als premis Cartaví

Competeix amb dos restaurants més en la categoria C

El restaurant de Terrassa La Gurmeteria, ubicat al passeig del Vapor Gran, s’ha classificat com a finalista dels premis Cartaví de la demarcació de Barcelona, organitzats per l’Associació Vinícola Catalana amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

El jurat dels guardons s’ha reunit al Museu de la Historia de la Vinya i el Vi,  Sant Fruitós de Bages (DO Pla de Bages) per a seleccionar els restaurants finalistes d’aquesta desena edició. En total, 10 establiments opten a la final que se celebrarà a finals d’abril a Barcelona.

La Gurmeteria de Terrassa competeix amb dos restaurants més, l’Amedialuz de Canet de Mar i La Cava Wine Bar de Vilanova i la Geltrú, en la categoria C, la d’establiments amb un preu mig del menú (vi NO inclòs) de fins a 20 euros.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les onze Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana de Sommeliers i els patronats de turisme  de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

El jurat que ha valorat les cartes de vins dels restaurants de la demarcació de Barcelona ha estat format per Eva Farré, secretaria general de la DO Pla de Bages; Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia; Salvador Rovira, cap de promoció d’INCAVI; Toni Albiol, sommelier i representat de l’Associació Catalana de Sommeliers; i Liliana Costa, coordinadora del Museu de la Historia de la Vinya i el Vi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El restaurant de Terrassa La Gurmeteria, finalista als premis Cartaví
To Top