Publicitat
Terrassa

Les voltes modernistes, icones de la marca turística de Terrassa

La Sala Muncunill ha acollit aquest dijous la presentació de la nova imatge de marca de la ciutat

Pau Canaleta, responsable de la consultoria que ha dissenyat la imatge de marca, avui dijous durant la presentació/ Nebridi Aróztegui

Terrassa estrena imatge turística amb una marca que incorpora les voltes del Modernisme al nom de la ciutat. La Sala Muncunill ha acollit aquest dijous la presentació del nou logo, una proposta que vol posar l’accent en la singularitat del patrimoni de la ciutat, industrial i modernista, i que recorda com Terrassa “ha conservat el seu patrimoni industrial al cor de la ciutat i, a diferència d’altres llocs, li ha donat un contingut modern. Aquesta idea lliga amb la creativitat de la marca”, ha comentat Pau Canaleta, responsable de la Consultoria de Comunicació Estratègica, durant la presentació del procés de desenvolupament del projecte. Canaleta és company d’equip del creatiu Àlex Gifreu, dissenyador de la nova marca.

Els principals agents vinculats al sector turístic de la ciutat s’han donat cita avui a la presentació /Nebridi Aróztegui

La marca Turística de Terrassa reprodueix no només les voltes modernistes, ha comentat Canaleta. El disseny recrea també les ones que estan presents en molts dels edificis, activitats i atractius de la ciutat. La cadència de les ones és també una al·legoria als set districtes de la ciutat. La marca té un color terròs, que recorda el passat de la ciutat i es fon amb el marró del maó cuit, que caracteritza molts edificis, locals i també el paviment de les noves àrees de vianants.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha celebrat l’estrena d’una nova marca que “portarà la ciutat al món” i ho farà projectant la imatge d’una ciutat “única i singular”, d’una “destinació tranqui-la, sostenible i de qualitat”. “És el resultat- ha afegit- d’un procés que defineix el caràcter de Terrassa, una ciutat orgullosa del seu passat industrial, que té la capacitat de superar les crisis viscudes i que ha sabut readaptar-se”.

A la presentació de la nova imatge turística de Terrassa han assistit representants del sector turístic a la ciutat, membres de la Taula de Turisme i de la Diputació de Barcelona, que ha col·laborat en la redacció del pla de Màrqueting Turístic de Terrassa.

Terrassa estrenarà la seva nova imatge turística a la Fira Modernista, que se celebrarà el mes de maig / Nebridi Aróztegui

Durant l’acte, la regidoria de Turisme ha presentat nous productes turístics. Entre ells, la gimcana digital turística “El Misteri Muncunill. Es tracta d’un recorregut digital i presencial d’1,8 quilòmetres pel patrimoni modernista obra de Muncunill, a través d’un joc de pistes en el que s’hauran de resoldre 12 enigmes. Durant uns 80 minuts, els visitants gaudiran d’un joc divertit que arrenca amb el segrest de l’arquitecte i que ha de culminar amb el seu rescat. El recorregut permet visitar els edificis obra de Muncunill i descobrir “elements, indrets, personatges i episodis de la història de la ciutat que no surten a les guies turístiques”, ha comentat Imma Muñoz, representant de l’empresa Gymkana Digital Turística, creadora del joc.

També s’han projectat dos vídeos que permetran promocionar la ciutat. Un al voltant de l’oferta esportiva i de natura i l’altre centrat en el turisme de reunions.

“Hem gaudit molt amb el procés creatiu de la nova marca turística de Terrassa”, ha comentat Pep Forn, regidor de Turisme. El seu equip ha treballat de la mà dels creatius en el disseny, “que és l’expressió de la identitat d’una ciutat, de com som, d’on venim i d’on volem anar”. Forn ha explicat que Turisme ja ha desenvolupat la incorporació de la nova marca als productes de tres primeres línies: La Terrassa turística, gastronòmica i modernista.

La marca de Terrassa s’estrenarà amb un esdeveniment de màxima projecció com la Fira Modernista, el proper mes de maig, una fira que mobilitza unes cent mil persones. Ja s’han dissenyat gots d’un sol ús amb la nova imatge de marca i, de la mà del Gremi d’Hostaleria, es crearan tovallons de paper que s’intentarà que estiguin presents a totes les taules de la fira.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les voltes modernistes, icones de la marca turística de Terrassa
To Top