Publicitat
Pista de petanca de Can Boada del Pi Nebridi Aróztegui (2)
Terrassa

Can Boada tindrà dues pistes de petanca i més fanals

Les obres havien quedat a mig fer

Recinte de la pista de petanca de Can Boada del Pi / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’associació de veïns reconeix que les seves expectatives “no eren tan altes”. És a dir, que li agrada l’avantprojecte que li ha presentat l’Ajuntament per remodelar, d’una vegada, l’espai de les pistes de petanca de Can Boada del Pi. L’entitat havia denunciat que les obres havien quedat a mig fer i que la segona part no arribava i, per tant, els resultats de la primera es deterioraven. El govern municipal farà una pista nova, instal·larà punts de llum i construirà un mur perimetral. El recinte inclourà un parell de mòduls. Les noves pistes seran una realitat, si es compleixen les previsions municipals, a principis del 2023.

El juny de l’any passat, l’Ajuntament va executar la primera part de les obres. La zona, entre l’Escola Marià Galí els pisos, es degradava i s’imposava una actuació. Uns operaris van aplanar el terreny i el van compactar. Van posar graveta de cara a preparar l’espai per a una segona intervenció que consistia a aixecar un mur per a evitar entrada d’aigua i a instal·lar una tanca per a impedir l’entrada de gossos i bicicletes. Van passar els mesos i no arribava la segona fase de les obres, per la qual cosa l’associació de veïns va denunciar una demora que amenaçava de malmetre la primera obra. De tirar els diners invertits, vaja.

Compromís

El febrer passat, l’entitat va arrencar de l’Ajuntament un compromís per reprendre el procés. Fa uns dies, un responsable tècnic de l’àrea de Manteniment Urbà, Parcs i Jardins i Obres Públiques va visitar el barri una altra vegada i va exposar als representants veïnals un esbós del projecte d’obres que inclou el condicionament d’una nova pista a la part que dona a l’escola que acompanyarà a la vella pista actual, que està a la banda dels pisos. Hi haurà un passadís intermedi.

El recinte, a l’interior del qual seran col·locats dos mòduls a utilitzar com a vestuaris o oficines, estarà delimitat amb murs i una tanca d’1,80 metres d’altura, amb un mur de contenció. El projecte de remodelació, que estarà enllestit en un parell de mesos, contempla també la instal·lació de punts de llum tant en les pistes com en els seus voltants, en la zona orientada al carrer de les Vinyoles. Bona part del sector es queda ara a les fosques i es converteix en zona insegura, segons destaquen els veïns.

“Aquest projecte té cara i ulls. L’anterior era més modest”, subratlla Antonio Amate, president de l’associació veïnal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Can Boada tindrà dues pistes de petanca i més fanals
To Top