Publicitat
Terrassa

La benedicció del Diumenge de Rams omple la Plaça Vella

Ha estat la primera benedicció del Diumenge de Rams del bisbe Salvador Cristau

La Plaça Vella s'ha omplert de gom a gom per la benedicció del bisbe / Lluís Clotet

La religiositat és un factor clau en aquest Diumenge de Rams, i una de les cites més importants ha estat la benedicció del bisbe a la Plaça Vella. La cita ha estat especial, a més, per ser la primera vegada que Salvador Cristau ofereix la benedicció en Setmana Santa des del seu nomenament com a bisbe de Terrassa.

La Plaça Vella s’ha omplert de gom a gom de petits i grans que subjectaven les palmes per sentir la benedicció del bisbe i poder tornar a casa amb els rams beneïts per ell mateix. A les 12 hores, Cristau s’ha proclamat dalt de l’atri i ha agraït a tots els terrassencs i terrassenques la seva assistència, recordant l’origen del Diumenge de Rams:

“Des del principi de la Quaresma, hem purificat els nostres cors. Avui ens reunim per començar la celebració i recordar quan el nostre senyor Jesucrist va entrar a Jerusalem. Veig tota aquesta multitud i em recorda a la multitud que Jesús va veure, envoltat de gent i aclamat pel poble ple d’alegria. De la mateixa manera que Jesús entra a les nostres ciutats i pobles, també entra a les nostres famílies i cors”, ha proclamat el bisbe.

Benedicció del bisbe Salvador Cristau / Lluís Clotet

El bisbe ha proclamat “Déu omnipotent i etern, beneeix aquests rams”, i acte seguit tots els fidels han sacsejat les palmes. En acabar amb la benedicció, el bisbe s’ha obert pas entre els fidels, que han creat un passadís perquè Salvador Cristau procedís a beneir els rams de tots els assistents, camí de nou a la Catedral del Sant Esperit per impartir la missa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top