Publicitat
Marihuana la Cogullada
Terrassa

Troben 2.700 plantes de marihuana a Terrassa

Intervenció dels Mossos en una casa a la Cogullada

Plantes localitzades en una casa ocupada del carrer d'Edison / MOSSOS

Van anar a la casa, a la Cogullada, alertats d’una possible ocupació d’habitatge i van trobar una plantació de marihuana. I no una plantació menor. Els Mossos d’Esquadra van localitzar aquest dilluns passat un cultiu de gairebé 2.700 plantes de cànnabis i 25 quilos de cabdells de la mateixa substància. Van desmantellar la plantació i van detenir el presumpte responsable de la mateixa.

Eren les 18.50 hores quan agents del grup Fura van ser comissionats per la unitat de Seguretat Ciutadana al carrer d’Edison per una possible ocupació. Van tocar al timbre i una persona va obrir la porta de la casa. Els mossos van observar les plantes de maria. Abans havien notat la forta olor sospitosa.

L’individu que els havia obert va reconèixer l’evidència i va deixar entrar els policies, que van inspeccionar l’edifici i van trobar un total de 2.691 plantes. I 25 quilograms de cabdells de cànnabis, a més de dues bàscules, un dinamòmetre i un matxet.

El presumpte cuidador del cultiu, un home de 30 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. La casa estava ocupada i tenia manipulada la connexió de llum.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben 2.700 plantes de marihuana a Terrassa
To Top