Publicitat
Concentració contra tancament de CaixaBank
Terrassa

Concentració contra un tancament bancari a Terrassa

Protesta a la plaça del Triomf, a Sant Pere

Moment de la concentració d'aquest dijous a les portes de la sucursal / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Desenes de persones s’han concentrat aquest dijous contra el tancament, el 6 d’abril passat, de l’oficina de CaixaBank ubicada a la plaça del Triomf de Terrassa, al barri de Sant Pere.

El banc ha fet el mateix que d’altres últimament a Terrassa. És un fet que no constitueix una anomalia, com indiquen els convocants de la protesta. Forma part “una estratègia de les entitats bancàries per, a poc a poc, anar retallant els serveis presencials”.

“Des dels barris ens hem organitzat per denunciar aquesta estratègia. Ens indigna veure com les mateixes entitats bancàries que vam haver de rescatar al 2008, entre totes, ara decideixen de manera deliberada retallar tots aquells serveis presencials, empitjorant les condicions dels usuaris en benefici dels seus interessos particulars”, han manifestat els organitzadors de la protesta. Aquests denuncien que el tancament sistemàtic d’oficines afecta més a la gent gran, la mateixa gent “que ha confiat a aquests bancs els estalvis de tota una vida” i ara veu com les entitats “els donen l’esquena“.

L’associació de veïns de Sant Pere formava part dels convocants de la concentració, a la qual s’ha afegit la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) i grups com el Moviment per a unes Pensions Dignes de Terrassa. Està previst un altre acte de protesta, en aquest cas una manifestació, per a dijous de la setmana vinent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concentració contra un tancament bancari a Terrassa
To Top