Publicitat
Incendi cotxes i contenidors
Terrassa

Incendi de contenidors i un vehicle a Pere Parres de Terrassa

Queixes de l’associació de veïns

Danys provocats per l'incendi d'aquest dimecres a Pere Parres

Un incendi ha cremat aquest dimecres un contenidor d’escombraries i un vehicle estacionat al costat de la bateria de recipients. Ha ocorregut a Pere Parres, i no és la primera vegada, ni la segona. Aquest mateix punt ja ha estat objecte de cremes anteriors. Els veïns estan inquiets i enfadats a parts iguals.

Eren les 00.34 hores quan els serveis d’emergències han rebut les alertes. Hi havia contenidors en flames en la confluència del carrer del Marquès de Comillas amb el carrer Transversal. Una dotació de Bombers de la Generalitat ha apagat l’incendi

El resultat: un contenidor destruït i un automòbil cremat per la seva part posterior. Com sempre, el terra erosionat i brut. A la tardor passada, el barri de Pere Parres va ser un dels damnificats per una onada de focs de carrer que es va endur per davant uns quants recipients de recollida d’escombraries i va despertar indignació en diversos veïnats.

Al desembre, l’associació de veïns de Pere Parres va preguntar a l’Ajuntament per l’assumpte i, sobretot, per les mesures adoptades o a adoptar per evitar els danys que podia causar l’espècie de lava, per la matèria fosa, que discorria pels carrers durant un incendi de contenidors. “El problema, sobretot, és d’actitud municipal. Directament, no rebem resposta”, assegura l’entitat veïnal.

Aquest dimecres, l’ associació ha recordat que “ningú de l’Ajuntament” s’havia posat en contacte amb ells. El d’avui ha estat el segon incendi en el mateix punt des que es van instal·lar els contenidors de càrrega lateral. Aquell foc també va afectar vehicles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Incendi de contenidors i un vehicle a Pere Parres de Terrassa
To Top