Publicitat
descampat carrer Provença futur parc de la república Alberto Tallón (1)
Terrassa

Autònoms de Terrassa per l’aparcament a Sant Pere Nord

Posaran aquest dissabte una parada informativa a la Rambla de Francesc Macià

Vehicles estacionats en el descampat que esdevindrà el futur parc / ALBERTO TALLÓN

Deixen clar que no estan en contra de la construcció del futur Parc de la República a Sant Pere Nord, sinó d’un projecte que preveu la supressió de desenes de places d’estacionament i no en dona alternatives factibles. Molts conductors aparquen els seus vehicles en el solar que es convertirà en parc, entre la rambla de Francesc Macià, el carrer de Provença i l’avinguda de Béjar. L’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE) sortirà al carrer aquest dissabte per donar la seva opinió i informar el veïnat de les seves propostes.

Membres de l’entitat, que té uns 500 socis, instal·laran una parada informativa a la Rambla de Francesc Macià, davant del centre cívic President Macià, entre les 8.30 i les 13 hores. La supressió d’estacionaments per a vehicles privats perjudicarà el comerç de Sant Pere Nord “i portarà a un augment de la inseguretat”, denuncia AAE. La raó: veïns i comerciants es veuran obligats a aparcar els seus cotxes en zones aïllades, la qual cosa suposarà “un augment de robatoris”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Autònoms de Terrassa per l’aparcament a Sant Pere Nord
To Top