Publicitat
Agents de Policia Municipal de Terrassa Nebridi Aróztegui (6)
Terrassa

Condemnat per atrinxerar-se en un vehicle a Terrassa

L’acusat es va enfrontar a uns policies en ple estat d’alarma

Policies municipals en un control a Terrassa

Faltaven uns dies perquè acabessin les restriccions severes de l’estat d’alarma per la pandèmia, però aquell 7 de novembre encara estaven vigents. Uns policies municipals havien establert un control a la carretera de Rellinars i van aturar un vehicle. L’ocupant del cotxe va acabar acusat de resistència: no va obeir als agents, va insultar un d’ells, va forcejar amb els policies, que van caure a terra. En definitiva, l’imputat es va atrinxerar. Ha estat condemnat a cinc mesos de presó.

Eren les 17.56 hores del 7 de novembre del 2020. La Policia Municipal de Terrassa havia muntat un control de limitació de moviment degut a l’estat d’alarma. L’acusat anava en un turisme i va ser requerit per identificar-se.

jutjats terrassa

El processat, de 44 anys, va ser condemnat a Terrassa i l’Audiència Provincial ha confirmat la sentència

Va donar llargues i va arribar a facilitar un nom que no era el seu. El motiu: pesaven sobre ell diverses ordres de detenció i ingrés a la presó. Segons ha dictaminat la Justícia, l’imputat “es va negar a ensenyar la documentació identificativa” als agents i va desoir les seves ordres.

A terra

Es va atrinxerar, es va negar a baixar del cotxe, va forcejar amb els guàrdies, que el van treure del turisme “amb la mínima i imprescindible força”. Van ser necessaris tres agents per a la intervenció. Van caure a terra a conseqüència “de la forta oposició oferta per l’acusat”, una oposició greu que va provocar “un enfrontament personal virulent”.

Això asseguren una sentència d’un jutjat penal de Terrassa i una altra de l’Audiència Provincial que ratifica la primera. I afirmen també que el processat va dedicar als agents “expressions despectives” que van denotar “un alt grau de menyspreu”. És responsable, segons la Justícia, d’un delicte de resistència perpetrat en plena onada de pandèmia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Condemnat per atrinxerar-se en un vehicle a Terrassa
To Top