Publicitat
Plaça Lluis Companys
Terrassa

Festa popular a Grups Gibraltar-Lluís Companys

Col·laboració entre l’AVV i els comerciants

Plaça de Lluís Companys

La nova associació de veïns (AVV) de Grups Gibraltar-Lluís Companys ha organitzat per a dissabte que ve la seva primera Botipollarada Popular, una festa amb sopar, un taller de bombolles i una actuació musical. La festa és una de les primeres activitats en les quals cristal·litza la col·laboració, acabada d’iniciar, entre l’entitat veïnal i una incipient associació de comerciants de la zona.

El programa començarà a les 18 hores amb el taller de bombolles gegants, a càrrec del grup Un Toc de Festa. El sopar (a base de botifarra o broqueta de pollastre a la brasa, mongetes, pa, beguda i fruita) costa 9 euros i començarà a les 19 hores.

A les 20.30 se celebrarà el concert de la banda Old Traster, un grup de versions del pop-rock dels anys setanta, vuitanta i noranta del segle passat. Les entrades es poden adquirir al casal de Can Boada i als següents establiments: bar El Peñón, llibreria Ana, La Barberia del Barri, Forn Davant, Natura, centre d’estètica Lorena Morales i Celtic Art.

L’AVV es va reunir el 25 d’abril amb una àmplia representació dels comerciants del barri per estudiar fórmules de col·laboració i crear xarxa veïnal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Festa popular a Grups Gibraltar-Lluís Companys
To Top