Publicitat
Terrassa

Torna el mercat tèxtil i artesà Mandarina Market

Aquest dissabte a la plaça Marta Mata

La plaça Marta Mata, a tocar de la zona nord del Parc de Vallparadís, acollirà aquest dissabte una nova edició del Mandarina Market, mercat tèxtil i artesà que busca reivindicar el comerç de proximitat.

Es durà a terme de les 10 a les 20 hores i hi prendran part una quinzena de comerços i entitats. Hi haurà parades de roba i de disseny però també de menjar de proximitat i comerç just amb productes de l’ecobotiga l’Egarenca, la Xicra, Alternativa 3 i Els Telers de Prodis.

A més, hi haurà diferents activitats al llarg de tot el dia. A les 11 i a les 17 hores Irene Pérez impartirà dos tallers familiars per aprendre a teixir amb els dits collarets i algun altre complement, a les 15 hores hi haurà un cafè-tertúlia sobre comerç just. També hi haurà sorteigs, d’Instagram, i a la millor imatge photocall. A les 19 hores hi actuarà la cantant de música urbana La Queency.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Torna el mercat tèxtil i artesà Mandarina Market
To Top