Publicitat
Processó de la Festa de Fiñana de Terrassa Lluís Clotet (14)
Terrassa

Trobada primaveral de Fiñana a Terrassa

Festa de la Primavera a la masia Els Bellots

Processó per San Sebastián celebrada al febrer passat / LLUÍS CLOTET

L’Hermandad de San Sebastián de Fiñana a Terrassa escalfa motors per a una nova trobada dels terrassencs originaris d’aquest poble d’Almeria (uns 800), les seves famílies i els egarencs en general. Serà la Festa de la Primavera, que arriba a la seva desena edició i que diumenge vinent omplirà d’activitats la masia Els Bellots.

La trobada començarà a les 9.30. El primer torn serà el del públic infantil, que podrà gaudir de tallers de dibuix i maquillatge de 10 a 12.30 (aquestes activitats es repetiran de 15 a 17 hores). A les 10.30, es disputarà un partit de futbol (es prega confirmar assistència per WhatsApp al telèfon 647726047), que donarà pas a una actuació del grup de batucada So-m Maurina. Aquesta actuació donarà inici a les 12 hores. Mitja hora després se celebrarà cinquena processó en romeria de San Isidro.

Després arribarà, a les 13.30, la missa, amb benedicció de les tradicionals “rosquillas”, que seran tastades, juntament amb unes “migas”, a partir de les 14.15. A les 15.45 es vendran els bitllets per a la rifa d’un pernil i una garrafa d’oli de Fiñana. El programa de la tarda continuarà amb el lliurament de medalles als participants en el partit de futbol i el sorteig. A les 17 hores, el ball de germanor anunciarà la fi de festa, prevista per a les 19 hores.

El 13 de febrer, la germandat va reprendre la seva tradicional celebració religiosa després de dos anys de suspensió. Ho va fer amb una processó que va sortir des de l’església de la Mare de Déu de Montserrat. El programa de diumenge serà un retrobament primaveral que comptarà amb la presència d’unes 400 persones.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Trobada primaveral de Fiñana a Terrassa
To Top