Publicitat
Seu de la Policia Municipal a l'avinguda de les Glòries
Terrassa

Enxampat després d’assaltar una botiga a Terrassa

Un testimoni ha reconegut el sospitós

El detingut ha estat traslladat a la Prefectura de la Policia Municipal

La Policia Municipal ha detingut aquest divendres de matinada un dels dos presumptes autors d’un robatori amb força perpetrat uns minuts abans en una botiga ubicada a la Rambla de Francesc Macià de Terrassa, a Sant Pere Nord.

Una dotació policial patrullava per aquesta rambla quan, a la 1.05 hores, els agents han sentit el soroll d’una alarma de seguretat que acabava d’activar-se. No es tractava d’una activació casual. No era una falsa alarma. El dispositiu de l’establiment s’havia posat en marxa per un assalt.

Un testimoni

L’establiment és una botiga de venda d’articles de joieria i rellotges ubicada a la mateixa rambla, a prop de la cantonada amb el carrer de Frederic Mistral. Els policies han comprovat que la porta de vidre del comerç, una botiga d’articles de joieria i rellotges, estava destrossada. Però no sols han observat els danys del robatori. També han parlat amb un testimoni la col·laboració del qual ha estat crucial per a la detenció d’un sospitós. El testimoni ha explicat que havia vist dos sospitosos i n’ha facilitat la seva descripció.

La Policia Municipal ha rastrejat els voltants i ha trobar un individu al carrer del Periodista Grané. Era un dels presumptes autors de l’assalt i ha estat detingut coma  presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El testimoni l’ha reconegut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampat després d’assaltar una botiga a Terrassa
To Top