Publicitat
Barris Sant Pere Nord Plaça 1 de Maig
Terrassa

Fira d’entitats i perruqueria solidària a Terrassa

Diumenge, esdeveniment a la plaça del Primer de Maig

La fira se celebrarà a la plaça del Primer de Maig aquest diumenge

Com es va fer al Raval de Montserrat mesos enrere, o es va fer en altres ocasions a la Plaça Vella o el recinte firal, sempre de la mà de la Policia Municipal, la plaça del Primer de Maig serà l’escenari aquest diumenge d’una rapada multitudinària. Bé, aquelles persones que vulguin participar en l’esdeveniment podran rapar-se, tallar-se el cabell de manera no tan radical, o senzillament pentinar-se o donar cabell a l’associació Mechones Solidarios. Serà aquesta mena de perruqueria massiva i solidària una de les activitats de la Fira d’Entitats del districte 6 que es desenvoluparà en aquest indret de Sant Pere Nord.

Els diners recaptats en aquesta nova edició de “Posa’t al seu cap” seran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Exhibicions

La fira començarà a les 10 hores i se celebrarà fins les 14. A la plaça s’hi instal·laran parades d’entitats i s’hi podran veure exhibicions de pintures i manualitats a càrrec de l’Associació de Jubilats de Sant Pere Nord i el Grup Minerva, i del grup de motoristes Comancheros.

Durant el matí se succeiran les actuacions, amb els Mags del Vallès exercint de presentadors. Hi intervindran el DJ David II Poisson, Kangaroos, la Banda Tam Tam, Diables de Sant Pere Nord, Terrassa Break, Habaneros i Flawless Dance. I se succeiran els tallers: de caricatures, de polseres Espirit, de salts solidaris amb Kangooclubmaral, d’introducció a les armes japoneses (amb l’Associació Japonesa Tenshin) i d’iniciació al break amb l’Associació Terrassa Breaking.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Fira d’entitats i perruqueria solidària a Terrassa
To Top