Publicitat
mossos
Terrassa

Roba un peluix a punta de navalla a Terrassa

El sospitós ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra

Els mossos van detenir el sospitós minuts després del segon robatori

Va entrar, va sostreure un peluix i va treure una navalla a la dependenta. Poques hores després, va tornar a la mateixa botiga de productes per a animals de la Rambla de Francesc Macià, i va robar pinso. A uns pocs metres el van detenir els Mossos d’Esquadra. El doble robatori, protagonitzat per un mateix individu, va ser perpetrat aquest dijous a Terrassa, a Sant Pere Nord.

A les 10 hores, la treballadora es disposava a iniciar l’activitat en l’establiment. Va sentir un soroll i va veure aquell individu agafar un objecte (pel que sembla, un peluix) i abandonar l’establiment. La dona va sortir darrere el lladre però va desistir del seguiment als pocs metres, ja al carrer, quan ell es va girar i li va mostrar una arma blanca.

L’intrús no va trigar ni tres hores a tornar al mateix lloc. A les 12.55, va franquejar la porta de la botiga. Aquesta vegada va agafar una bossa de pinso i va fugir. El sistema 112 va ser alertat. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va acudir a Sant Pere Nord. Al carrer de Girona va veure el sospitós i el va aturar. Un testimoni el va identificar sense dubtes. El sospitós, de 45 anys i amb dos antecedents, va ser detingut. Està acusat d’un furt i d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Roba un peluix a punta de navalla a Terrassa
To Top