Publicitat
riera de les Arenes
Terrassa

Un cadàver a la riera de les Arenes de Terrassa

Els indicis apunten a una sobredosi com a possible causa de la mort

Riera de les Arenes, on es va trobar el cos

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir la mort d’un home el cadàver del qual va ser trobat aquest dijous a la tarda a la riera de les Arenes, a Terrassa. Segons fonts properes al cas, els primers indicis apunten a una sobredosi de drogues com a possible causa de la defunció.

Un testimoni va trucar als serveis d’emergències a les 17.12 hores per informar de la troballa del cos, localitzat a la llera de la riera de les Arenes, a l’alçada del barri d’Ègara.

Els bombers van ser alertats per si feia falta la seva intervenció per al rescat del cos, que es trobava a uns pocs metres del pont de la Renfe. Finalment, els efectius del cos d’emergències no van treballar-hi. Unitats dels mossos van inspeccionar la zona i una comissió judicial va autorizat l’aixecament de les restes mortals, que van ser traslladades a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per l’examen forense.

La víctima tenia uns 35 anys. Segons testimonis, a la zona on va ser localitzat dijous el cadàver hi dormen habitualment tres o quatre persones.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un cadàver a la riera de les Arenes de Terrassa
To Top