Publicitat
Terrassa

Terrassa tindrà un campus tecnològic d’estiu

Els casals d’estiu de 2022 oferiran 2.420 places per a infants i joves

El campus de la UPC, en una competició de robòtica

El programa d’activitats d’estiu per a infants i joves estrenarà un campus tecnològic que serà conduït per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa. Aquest campus de la UPC anirà destinat de manera prioritària a alumnes de centres educatius de màxima complexitat. Amb aquesta implicació, la UPC estén les seves col·laboracions amb el dia a dia de la ciutat. Aquesta universitat ja té la mà estesa en temes de tecnologia perquè fa temps que tutoritza projectes i fa tallers de robòtica.

Aquesta és una de les novetats de l’oferta socioeducativa i de lleure pels mesos de vacances escolars que ha destacat la regidora de Joventut, Ona Martínez, aquest matí, durant la comissió de cicles de la vida. D’aquesta oferta, cal subratllar la nova edició dels casals d’estiu que se’n faran 36 amb 2.420 places, amb un lleuger augment respecte a l’any passat (2.399). Se celebraran entre el 27 de juny i el 2 de setembre i tindran un tema d’interès que, enguany, girarà al voltant del rol de gènere i les emocions. La inscripció s’obrirà aquest dissabte 21 de maig.

Els casals d’estiu estaran a càrrec de 16 entitats (una més que l’any passat) que han signat un conveni amb l’Ajuntament i duraran de 2 a 5 setmanes en funció de cada proposta. El cost de l’activitat s’ha fixat en 55 euros per setmana i hi ha ajudes municipals. L’Ajuntament hi destinarà 328.767 euros, més diners que l’any passat (gairebé 320 mil euros). L’increment ve donat perquè hi ha més despeses en recursos humans (tres monitors més) i tècnics (transport adaptat) i també per la puja del conveni del lleure.

La regidora de Joventut, Ona Martínez, també ha informat que es donarà informació a les famílies d’Ucraïna refugiades a Terrassa per si volen participar en les activitats d’estiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa tindrà un campus tecnològic d’estiu
To Top