Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament cerca personal d’educació especial amb urgència

Farà una campanya perquè la bossa de sol·licituds s’ha exhaurit

L'escola d'educació especial Fàtima

L’Ajuntament de Terrassa posa en marxa una campanya per la contractació de personal a les escoles d’educació especial Fàtima i El Pi. La mesura ve motivada perquè en aquests centres educatius s’estan donant moltes baixes per la Covid i altres patologies, i la borsa de treball s’ha exhaurit.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ho ha explicat aquest matí de dilluns a la comissió informativa de cicles de la vida. “La Covid segueix i tenim casos a les escoles municipals. A Fàtima hem arribat a tenir fins a 12 baixes de personal i se’ns fa molt difícil de cobrir les substitucions perquè tenim la bossa esgotada i no trobem personal“. Ciurana va afegir que, a més, s’enfronten amb un gran “competidor” que és la Generalitat. “El personal  especialitzat que cerca feina mirar primer la bossa de la Generalitat perquè el sou és més alt”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Ajuntament cerca personal d’educació especial amb urgència
To Top