Publicitat
esfondrament a la calçada carrer Salmeron Alberto Tallón
Terrassa

Esfondrament d’un tram de calçada a Terrassa

El clot s’ha obert al carrer de Salmerón

Planxes al tram afectat / ALBERTO TALLÓN

Els serveis d’emergències van intervenir aquest dimarts a Terrassa per un esfondrament que es va produir en un tram de calçada. Els fets van tenir lloc a les 20.20 hores al carrer de Salmerón, al barri de Sant Pere.

Fins i tot els bombers van ser alertats del forat, que es va obrir a l’alçada del número 232 del carrer, entre el d’Ignasi Iglesias i el d’Ubach i Soler, davant de l’escola la Roda. Efectius de la Policia Municipal es van fer càrrec de les gestions per avisar un tècnic de l’Ajuntament que revisés el clot, de dimensions considerables. Uns agents van desviar la circulació d’autobusos.

Un grup de d’operaris ha arranjat el tram en una intervenció d’urgència. Aquest matí de dimecres el forat ja estava tapat amb planxes que ocupaven uns sis metres quadrats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Esfondrament d’un tram de calçada a Terrassa
To Top