Publicitat
Terrassa

Un concurs de dibuix i pintura en nom del “Suri”

El grup artístic Minerva ha dedicat la disciplina de dibuix i pintura del seu nou concurs a Floreal Soriguera

El pintor Floreal Soriguera té gran trajectòria a Terrassa / Lluís Clotet

Aquest dissabte s’ha fet un homenatge al pintor terrassenc Floreal Soriguera, de 95 anys i amicalment conegut com a “Suri”, al bar la Societat Coral dels Amics, gestionat per Prodis. Enguany, l’acte ha estat organitzat pel grup artístic Minerva, establert al barri de Sant Pere Nord, amb una novetat: el grup ha presentat el seu primer concurs destinat a tots els públics que engloba les disciplines artístiques del dibuix i pintura, poesia, fotografia i música enregistrada. Com a reconeixement al pintor de llarga trajectòria i renom, la disciplina del dibuix i la pintura duu el nom de Floreal Soriguera. 

Davant la notícia, en Suri s’ha emocionat i ha aplaudit, enmig dels clams del públic, que li ha entregat un ram de flors. Al seu torn, els capgrossos de Terrassa li han dedicat un ball al ritme de la música festiva. Pel que fa a les altres disciplines del concurs del grup Minerva, totes elles duen el nom d’algun artista important en la seva respectiva disciplina: la poesia s’anomena “Assumpta Caparà”, la de fotografia “Joan Biarnés” i la de música enregistrada “Ramon Serrat”.

Els capgrossos han participat a l’homenatge / Lluís Clotet

“El concurs s’ha ideat amb l’objectiu de potenciar la cultura dels barris i la pròpia entrega de premis, entesa com a una oportunitat d’or per a que gent anònima pugui demostrar el que val”, ha llegit al manifest del grup Minerva Marie Lautrec, professora d’art i dibuix i membre del grup. Al seu torn, Lluís Paloma, fotògraf i membre del grup, ha afegit: “La creativitat no té límits. Si us plau, no posem barreres a la cultura“.

Per continuar amb l’homenatge a en Suri, artistes de renom han pujat a l’escenari i han dedicat al pintor les seves últimes cançons. El cap de cartell ha estat Miquel Pujadó, que ha presentat els temes del seu últim disc. També han actuat M.Davis Group i Els Visitants.

Miquel Pujadó ha estat cap de cartell en l’homenatge al Suri / Lluís Clotet

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top