Publicitat
Párquing a Sant Llorenç carrer Cavall Bernat amb carrer Montcau Alberto Tallón (2)
Terrassa

Un nou aparcament a Sant Llorenç de Terrassa

Serà construït en un solar municipal destinat a equipament esportiu

El terreny ja és utilitzat d'aparcament, però desordenat i sense pavimentar / ALBERTO TALLÓN

L’Ajuntament deixa clar que l’aparcament serà provisional. Allà, en el solar municipal delimitat pels carrers del Cavall Bernat i del Montcau i l’avinguda del Vallès, s’ha de construir un equipament esportiu, pero això serà més endavant. El més imminent és que aquest terreny de Sant Llorenç, de 1.129,85 metres quadrats de superficie, esdevingui un lloc d’estacionament ordenat amb unes 80 places. L’informe municipal pel seu condicionament ja està elaborat i la memòria valorada ha pressupostat les obres en uns 84.000 euros.

Aquesta obra provisional és una antiga reivindicació de l’associació de veïns (AVV) de Sant Llorenç, que havia plantejat a l’Ajuntament actuacions per ordenar el trànsit al barri i guanyar places d’estacionament. En el solar que serà objecte de la reforma ja hi aparquen vehicles, però de manera desordenada, i totes les parts estaven d’acord en la necessitat d’una acció en aquest terreny per acabar amb el campi qui pugui i endreçar el solar, ara de terra sense compactar. El projecte per condicionar l’espai i fer-hi un aparcament implica mantenir les voreres perimetrals i habilitar el terreny “amb un paquet de base i paviment adequat”. Els usos del recinte seran flexibles, “en funció de les necessitats veïnals”, apunta l’informe municipal.

Termini

Encara no ha transcendit una data per al començament de les obres, però sí que el termini d’execució serà de dos mesos. Això sí, és un termini “a títol orientatiu”. El projecte inclou una limitació de la zona d’aparcament mitjançant un bordó perimetral que marcarà el desnivell de l’àrea amb la vorera, una senyalització horitzontal amb pintura i marcatge de les places i la instal·lació d’enllumenat públic.

L’AVV espera la ràpida execució del pla i una altra mesura pendent per ampliar l’estacionament al barri: els canvis de sentit en els carrers del Montcau i del Cavall Bernat, que alliberarien espai per adequar places d’aparcament .

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un nou aparcament a Sant Llorenç de Terrassa
To Top