Publicitat
Accident a la Rambleta Terrassa Roger Garcia
Terrassa

Espectacular accident a la Rambleta de Terrassa

Un vehicle ha tirat a terra un fanal

L'accident ha tingut lloc a la rambleta del Pare Alegre / ROGER GARCÍA

Un espectacular accident de trànsit ha obligat a tallar el trànsit aquest dimecres al vespre a la rambleta del Pare Alegre, a Terrassa. Dos turismes han xocat i un dels vehicles s’ha estavellat a continuació amb un fanal i l’ha tombat.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 20.10 hores. La Policia Municipal ha regulat la circulació de vehicles, ha elaborat un informe i ha avisat els bombers per retirar el fanal. Segons les primeres informacions, l’accident no ha causat ferits. Els bombers hi han treballat durant 30 minuts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espectacular accident a la Rambleta de Terrassa
To Top