Publicitat
Terrassa

B-40, els empresaris diuen prou!

Convoquen dimarts una protesta a la rotonda final de l’autovia a Can Trias

Imatge de la rotonda on els empresaris reclamaran el final de les obres / Nebridi Aróztegui

El teixit empresarial, professionals i autònoms diuen prou als constants incompliments en la data de finalització de les obres del tram Terrassa-Abrera de la B40-Ronda Vallès i exigeixen al  Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que es comprometi en ferm amb tenir l’obra acabada a finals de l’any 2023.

Per aquest motiu, convoquen una concentració el proper dimarts 31 de maig a les 10 hores peu d’obra, concretament a la rotonda de connexió entre la B40 i la B120, amb l’objectiu de mostrar el malestar amb els reiterats compliments en la finalització d’unes obres que consideren “molt importants pel nostre teixit productiu i econòmic”.

Els empresaris recorden que la B-40 apareix en tots els plans territorials i d’infraestructura des de l’any 1968 (el primer compromís del Ministeri va ser tenir la infraestructura operativa el 1996). Desenes d’anys després aquesta infraestructura, de molta importància per al teixit empresarial i econòmic del territori, encara no està acabada.

La connexió entre el Baix Llobregat i el Vallès a través de la Ronda suposa “una actuació fonamental per articular una xarxa viària competitiva d’acord amb les necessitats del sistema productiu local” que permetria estalviar, afirmen,  24 milions  d’euros a l’any per a les empreses de la zona.

Amb el lema “Prou incompliments. Necessitem la B-40”, els empresaris es concentraran dimarts a les 9.30 hores a la rotonda de la B-40, on desplegaran una gran pancarta. Els convocats donaran lectura a un manifest en què reivindicaran l’acabament de les obres i reclamaran un compromís ferm del ministeri.

Aquests dies els empresaris vallesans sumen adhesions al web de la seva convocatòria, on de moment una vintena d’organitzacions i gremis ja s’han compromès a estar presents a la protesta. Entre els adherits hi ha la patronal Cecot, la Cambra de Sabadell, el Consell Intersectorial, la plataforma Fem Vallès i una llarga llista de participants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
B-40, els empresaris diuen prou!
To Top