Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (28)
Terrassa

Troben un cadàver embolicat en plàstic a Terrassa

Intervenció dels mossos a la Cogullada

Agent dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han trobat aquest matí de dijous el cadàver d’una dona embolicat en plàstic en un domicili de Terrassa.

Uns veïns ham trucat els serveis d’emergències a mig matí alertant de la pudor que sortia d’un habitatge al carrer de Linné, al costat de la rambleta del Pare Alegre, a la Cogullada. Unitats policials s’han dirigit a l’edifici. Allà vivia una dona de la qual no se sabia res des de feia aproximadament un mes.

Els serveis d’emergències han entrat en l’habitatge i han localitzat al menjador el cos sense vida d’una dona d’entre 40 i 50 anys. Segons fonts properes al cas, el cadàver estava embolicat en plàstic i mig assegut. Els mossos investiguen els fets.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben un cadàver embolicat en plàstic a Terrassa
To Top