Publicitat
Festa Major

El Drac de Terrassa, protagonista del cartell de Festa Major

Lluc Massaguer, Laura Ortiz, Rosa Boladeras i Ramon Alemany han presentat aquest dimecres el cartell / Lluís Clotet

El Drac de Terrassa, vestit amb corbata de llacet, fent-se una autofoto davant d’alguns dels edificis més emblemàtics de Terrassa com la Masia Freixa, l’Ajuntament, la Torre del Palau i el Monument a la Dona Treballadora. Aquesta és la imatge del cartell de la Festa Major de Terrassa 2022, elaborat per Laura Ortiz, alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa.

“Estic molt contenta. Per mi és un honor i un privilegi formar part de la Festa Major de Terrassa des d’aquest vessant visual”, ha dit Ortiz en la presentació d’aquest dimecres. La jove ha explicat que tot i provar diversos formats va acabar optant per la il·lustració amb un dibuix que vol representar un drac orgullós de Terrassa i el seu patrimoni, una figura que vol representar també “la ciutadania de Terrassa i les seves ganes de festa“.

“He volgut combinar la tradició i la cultura“, dos elements imprescindibles en tota festa major i utilitzar colors vius i impactants i un estil de dibuix “informal, amb pintades que es passen de la ratlla, com si ho hagués pintat un nen per atraure l’atenció de tothom”, ha detallat Ortiz, que ha estat felicitada per la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i el director de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, Ramon Alemany, que ha volgut posar en relleu el talent dels alumnes del centre.

En el taller de creació del cartell de la Festa Major de Terrassa, que s’ha dit a terme en deu sessions, hi han participat enguany un total de 26 estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa. Lluc Massaguer, responsable del taller, ha assegurat que ha estat una experiència molt enriquidora tant per als alumnes com per a ella.

“Ens hem focalitzat molt en treballar el concepte darrere del cartell. El de la Laura respira festa, ganes de sortir al carrer i gaudir de la Festa Major després de dos anys estranys”, ha comentat, alhora que ha ha qualificat aquesta ocasió com una “oportunitat per donar visibilitat als alumnes de l’escola i tot el que fem els professionals del disseny gràfic”. “A Terrassa tenim molt talent”, ha reblat.

La Festa Major de Terrassa recuperarà les places i carrers

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top