Publicitat
Melassa al carrer del Montcau
Terrassa

Problemes amb la melassa del pugó a Terrassa

Afectacions de la plaga a barris com Sant Llorenç

Carrer del Montcau encatifat de melassa, aquest divendres / LLUÍS CLOTET

“Per aquí no es pot caminar”, comentava aquest divendres al matí amb desgrat una veïna al carrer del Montcau, a Sant Llorenç, mentre enlairava les soles de les sabates d’aquell terra enganxós. Ha hagut de canviar de vorera per seguir el seu trajecte cap a l’avinguda del Vallès. Diverses zones de Terrassa estan afectades per la melassa del pugó, com l’any passat, però poques estan tan encatifades d’aquesta substància com el carrer del Montcau.

El tram més perjudicat és el situat entre el carrer del Cavall Bernat i l’avinguda del Vallès, a l’alçada de l’aparcament a l’aire lliure que l’Ajuntament té previst reformar i l’espai de monopatins. Aquest divendres, a primera hora, el tram era impracticable. A mig matí s’ha ruixat la vorera amb aigua i el problema ha quedat temperat de manera provisional.

Plaga

La molesta melassa, que embruta i omple d’aquesta mena d’enganxina natural els carrers de diversos sectors de Terrassa (el passeig del Vint-i-dos de Juliol, per exemple), és l’excés de sucre expulsat pels pugons després de xuclar la saba dels arbres.

L’any passat, per aquestes dates, l’Ajuntament va haver d’emprendre una lluita intensa contra aquesta plaga del pugó, un problema que va arribar a ser tractat fins i tot al ple municipal de maig del 2021.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Problemes amb la melassa del pugó a Terrassa
To Top