Publicitat
Festa Major

Us agrada l’actual model de Festa Major?

Falta una setmana justa perquè arrenqui la Festa Major amb el pregó del raper Lildami. L’Ajuntament ha preparat sis dies d’intensa activitat musical, cultural, festiva, esportiva i lúdica que intenta acontentar tots els públics. No tothom, però, troba la programació al seu gust. L’estructura de la festa és la mateixa des de fa molts anys. S’han alçat sempre algunes veus que demanen un altre model, més arriscat, més diferenciador. D’altres consideren que aquest és el model de Festa més adequat. Hem volgut conèixer l’opinió de quatre terrassencs que tenen coses a dir.

Domènec Ferran, Capgròs de L’Any 2021

“Tenim un bon model de Festa Major, però no caldria donar tanta importància a quatre cantants”

Domènec Ferran (64 anys) va participar en les primeres reunions per decidir els protocols de Festa. Vol fer valdre aquestes activitats essencials, com el Ball de Plaça, el Capgròs (ell és l’actual), el Raval Infernal o la Cercavila. “Penso que tenim un bon model, tot i que potser no caldria donar cada any tanta importància als quatre cantants pressumptament estel·lars”, diu.

Lidia Mingorance, vocalista i guitarra de “Secundaria”

“Estem molt contents que s’aposti per grups locals com el nostre, però coincidim amb La Casa Azul”

Lidia Mingorance (23 anys) és la vocalista i guitarra de “Secundaria”, un dels grups emergents del panorama local. “Estem molt contents que s’aposti per grups locals com el nostre”, diu. Però afegeix: “És una llàstima que coincidim amb un grup com “La Casa Azul”, que ens encanta i és del nostre estil”, comenta. En general, considera que a la Festa Major hi ha “activitats per a tothom”.

Quico Simó, membre dels Geganters de Terrassa

“No tot hauria de tenir cabuda a la Cercavila. La batucada, per exemple, no és cultura popular”

La cultura popular és una de les seves passions. El geganter Quico Simó (47 anys) entén que caldria “donar més rellevància als actes de cultura popular”. Proposa també una Cercavila més selectiva on “no tot hi hauria de tenir cabuda. La batucada, per exemple, no és cultura popular”. També troba a faltar un seguici popular i no només el tradicional d’autoritats”, diu.

Tània Romero, directora de control de gestió

“Quan era jove, m’agradava anar a algun concert, però ara marxem sempre a la platja amb la família”

Són molts els terrassencs que viuen d’esquena a la Festa Major. Una d’elles és la directiva Tània Romero (44 anys), que reconeix que fa més d’una dècada que aprofita els dies festius per marxar de vacances a la platja. “Per a mi, la Festa Major és sinònim de platja. Quan era jove, m’agradava a anar a algun concert, però ara marxem sempre amb la família. Cada any”, assegura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top