Publicitat
Terrassa

Concert de D9 per la Festa Major d’Ègara

Aquest cap de setmana el barri d’Ègara es vesteix de Festa Major

Concert de D9 per la Festa Major del barri d'Ègara / Lluís Clotet

Aquest cap de setmana, el barri d’Ègara es vesteix de Festa Major per 60è any consecutiu. El tret de sortida ha estat aquest divendres a les 18 hores amb una ballada de sardanes i una concentració de motos amb recorregut pel barri. Al vespre, a més, a partir de les 21.30 hores va començar una botifarrada pop-rock amb les intervencions de D9, Wicked DogCommando.

Foto: Lluís Clotet

La festa continua aquest dissabte amb zumba, festa Holi, multiesport infantil, jocs de taula per a adults, representació teatral amb l’obra “Crónicas de Ègara” i, a les 21.30 hores, el sopar a l’aire lliure amb les actuacions d’Ayestarán i Almíbar.

Diumenge a les 12.30 hores se celebrarà una missa “rociera” amb Los de Carteya i un aperitiu a la plaça de la Immaculada. A les 18.30 hores es viurà una tarda de programa variat amb exhibicions de balls i arts marcials i quatre actuacions flamenques i una de folklore aragonès, i a les 22 hores es tancarà la Festa Major d’Ègara amb les havaneres de Brisa Marina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top