Publicitat
Festa Ègara
Terrassa

El barri d’Ègara està de festa especial

El primer festeig es va celebrar fa 60 anys

Sopar a la fresca en una festa major d'Ègara

El 8 d’agost del 1962, unes setmanes abans de les riuades que van arrasar mig barri, es va celebrar la primera Festa Major d’Ègara. Enguany, doncs, aquest barri celebra el 60è aniversari dels festeigs i ho fa amb la superació de les restriccions pandèmiques (dos anys sense festa) i, com a les darreres dècades, amb la revetlla de Sant Joan com a primer acte. El regidor Noel Duque serà l’encarregat, a les 23 hores d’aquest dijous, de pronunciar el pregó d’inici que donarà pas a la revetlla, amb la Toni Torres Band, a la plaça de la Immaculada, el centre neuràlgic de la celebració.

La jornada de divendres inclourà tres activitats a partir de les 18 hores: una ballada de sardanes, una concentració de motos amb recorregut pel barri i, a partir de les 21.30, una botifarrada pop-rock amb les intervencions de D9, Wicked Dog i Commando.

Jocs

Dissabte, entre les 10.30 i les 21.30, se succeiran les cites: zumba, festa Holi (al migdia, a 1 euro la bosseta de color), multiesport infantil, jocs de taula per a adults, representació teatral amb l’obra “Crónicas de Ègara” i, a les 21.30, el sopar a l’aire lliure amb les actuacions d’Ayestarán i Almíbar. L’organització aportarà taules i cadires. Els veïns, cadascú el seu sopar. N’hi haurà servei de bar.

Aquest diumenge, a les 12.30, se celebrarà una missa “rociera” amb Los de Carteya i un aperitiu a la plaça de la Immaculada. La Festa Major d’Ègara acabarà a les 22 hores amb les havaneres de Brisa Marina. Abans, a les 18.30 es viurà una tarda de programa variat amb exhibicions de balls i arts marcials i quatre actuacions flamenques i una de folklore aragonès. Ègara reprèn la seva festa “amb il·lusió i forces renovades”, diu l’associació veïnal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El barri d’Ègara està de festa especial
To Top