Publicitat
Festa Major

Les colles locals compleixen de bon tros

Castellers de Terrassa i Minyons han descarregat tot el que han intentat / Nebridi Aróztegui

La matinal castellera de Festa Major ha estat molt productiva per a les dues colles locals. Castellers de Terrassa i Minyons han descarregat tot el que han intentat, amb execucions molt encertades que han rebut el suport dels presents i han estat premiades pels espectadors que s’han donat cita aquest migdia al Raval de Montserrat.

La colla convidada, els Capgrossos de Mataró, després d’uns inicis dubitatius, han acabat executant el 4 de 8 que no els hi acabava de funcionar i han sol·licitat fer una altra construcció, en aquest cas un 7 de 7.

Els Castellers han iniciat les tres rondes i han executat un 7 de 7, el primer de la temporada, un 5 de 7 i han finalitzat la matinal amb un 4 de 7 amb agulla.

Un 7 de 7 de Castellers de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Per la seva banda, els Minyons han descarregat d’entrada el 3 de nou, el que feia 300 de la seva història (el primer va ser el 18 de novembre de 1989). Posteriorment, han executat un 2 de 8 amb folre i un 5 de 8, que han realitzat al segon intent. Després, han descarregat un arriscat pilar de 6 amb èxit. La jornada ha conclòs amb les dues colles egarenques executant a la perfecció dos pilars de 5.

Un 3 de 9 de Minyons de Terrassa / Nebridi Aróztegui

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top