Publicitat
Terrassa

Illa: “Al 2023 Terrassa tindrà una alcaldessa: Eva Candela”

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha assistit al Consell Nacional Extraordinari del partit a l’Auditori Municipal i ha remarcat que la candidata Eva Candela serà escollida primera alcaldessa de Terrassa

Els representats del PSC a diferents municipis abans del Consell Nacional extraordinari / Lluís Clotet

“Al 2023 Terrassa tindrà una alcaldessa: Eva Candela“. Amb aquestes paraules, Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha remarcat que la candidata del partit a les eleccions municipals de l’any vinent serà escollida primera alcaldessa de Terrassa. La declaració ha ressonat a l’Auditori Municipal aquest dissabte al matí amb motiu del Consell Nacional Extraordinari del PSC, que s’ha celebrat coincidint amb el 44è aniversari del primer Consell del partit.

Foto: Lluís Clotet

Salvador Illa ha destacat les qualitats de la nostra ciutat: “Terrassa és una ciutat extraordinària, amb gran teixit industrial i d’empresa que sempre ha volgut anar per endavant i inclús avançar-se a la resta, inclús en els moments difícils. Amb l’Eva al capdavant tornarem a fer créixer la ciutat, una ciutat inquieta, inconformista i socialista. Tenim força, convicció i un compromís indestructibles. Som un partit organitzat amb molta força a Terrassa“, ha expressat Illa.

En la mateixa línia, Eva Candela ha defensat la preparació del PSC, els seus valors i la manera de fer política amb diàleg i ambició a l’hora de fer reformes per a construir una ciutat millor: “Salvador, fa uns dies em vas dir que Sabadell avantatjava Terrassa per ja tenir una alcaldessa dona. Això té els dies comptats, perquè per fi Terrassa tindrà una alcaldessa”, ha remarcat Candela, que ha acabat amb unes paraules determinants: “Recuperarem l’alcaldia de Terrassa i posarem la ciutat en marxa de nou, una ciutat molt important per al territori. Portem Terrassa al cor. Visca Terrassa socialista!”.

Eva Candela / Lluís Clotet

En matèria de política a nivell estatal, Salvador Illa ha evocat a la política del respecte i la unió, aprenent a governar connectant amb la ciutadania i “oferint solucions reals a problemes reals“. “Si no es pot governar, hem de ser una bona oposició per tal que el govern avanci”, ha destacat Salvador Illa. El primer secretari del PSC també ha fet esment a la situació econòmica i la inflació desencadenada pel conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia i les mesures anunciades per Pedro Sánchez, president de l’Estat Espanyol, al Congrés dels Diputats per combatre-les; entre les quals destaca l’impost a les grans empreses elèctriques, gasistes i petrolieres, les bonificacions de Rodalies i les beques complementàries per a estudiants.

84 representats per a 84 municipis

Al Consell Nacional Extraordinari s’han aprovat els caps de llista del partit per a 84 municipis de Catalunya. Entre els destacats han ofert parlaments el viceprimer secretari de Política Municipal del PSC i primer tinent d’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni; la diputada i candidata del PSC a Terrassa, Eva Candela; el candidat del PSC a l’Alcaldia de Lleida, Fèlix Larrossa; el diputat i candidat a l’Alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, i la diputada i candidata a l’Alcaldia de Girona, Sílvia Paneque.

Jaume Collboni ha posat sobre la taula el paper del municipalisme: “El municipalisme és el que es preocupa pels problemes reals de la gent, com l’habitatge digne, feines de qualitat, l’aire net i la mobilitat eficient. El PSC vol actuar des de cada municipi, des de cada barri”. Collboni també ha remarcat els problemes de seguretat ciutadana a nivell de Catalunya i la proliferació d’ocupacions, que ocupen un alt percentatge en comparació amb l’Estat Espanyol. Ha demanat més pisos socials i una actuació urgent des de la proximitat.

Fèlix Larrossa ha repassat la trajectòria del llegat socialista a Lleida i ha expressat que “hem d’apreciar el passat per a construir la Lleida del futur”. Larrossa ha apel·lat a l’actuació i ha destacat que, si surt escollit alcalde, vol solucionar l’abastiment d’aigua potable d’algunes poblacions de la comarca lleidetana, com Torres de Segre. “Estic orgullós de ser lleidetà i vull dedicar els millors anys de la meva carrera professional a ser alcalde de la meva ciutat. No tinc por als reptes”, ha declarat.

Rubén Viñuales ha remarcat el gran potencial de Tarragona, no només com a “capital de la Catalunya clàssica” amb el patrimoni romà sinó també amb les capacitats del futur: “Volem un parc tecnològic per a la nostra universitat. Volem atraure a gent que es quedi a viure i prosperar a Tarragona, atraure el talent i créixer urbanísticament. Som una ciutat amb una gran qualitat de vida. Volem una Tarragona moderna, amb una transició a energia verda per a la nostra indústria”, ha dit Viñuales.

Sílvia Paneque, al seu torn, ha evidenciat la seva estima cap a Girona: “Porto Girona dins del meu cor, és la meva identitat primera. Els socialistes som més forts que mai, i també a la comarca gironina. Jo sóc socialista des que vaig néixer. Treballem rigorosament com a segell polític, i estic preparada per ser alcaldessa de Girona, conèixer les coses que la ciutat vol i les que té, i proporcionar més oportunitats per a les classes mitjanes i treballadores“, ha expressat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top