Publicitat
Terrassa

Mor Josep Pàmies, antic regidor de l’Ajuntament de Terrassa

L’antic regidor d’Educació de Terrassa ha mort als 68 anys

Aquest dissabte ha mort als 68 anys Josep Pàmies, regidor de l’Ajuntament de Terrassa entre el 2003 i el 2011. Pàmies va ser mestre de professió, estava vinculat a l’escola Ramon y Cajal, era membre de Comissions Obreres i va ser regidor d’Educació a Terrassa.

La vetlla per Josep Pàmies i Gómez, de 68 anys, serà diumenge a partir de les 10 del matí i la cerimònia de comiat dilluns, a les 12 h, a l’espai oratori del Tanatori de Terrassa. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha expressat el seu condol per la mort.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top