Publicitat
Terrassa

Demà es restableix al trànsit l’accès a l’autopista C-16 que comunica a Terrassa

Les obres de reforma van començar el març passat

Vehicles en la xarxa viària que comunica Terrassa, Viladecavalls i Manresa

Aquest dijous quedarà restablert al trànsit l’accés a l’autopista C-16 des de la rotonda situada a la B-245, al seu pas pel Polígon d’Activitats Econòmiques (PAES) Can Mitjans de Viladecavalls.
Segons la informació facilitada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) les actuacions derivades de la reforma del IV cinturó permetran connectar aquest ramal a les vies col·lectores laterals per on discorre la nova traça de la C-58, suprimint així, l’accés actual a l’autopista C-16 en sentit Terrassa – Barcelona.

Aquesta zona va quedar tallada al trànsit la darrere setmana de març, quan es va comunicar que les obres derivades del IV cinturó, obligaven a tallar la circulació de l’accés a l’autopista C-16 des de la rotonda situada a la B-245, al seu pas pel Polígon d’Activitats Econòmiques (PAES) Can Mitjans. Des de l’ajuntament es va posar fil a l’agulla per tal de minimitzar les molèsties ocasionades a la ciutadania davant la decisió unilateral de la Demarcació de Carreteres de l’Estat.

Les actuacions de reforma han permés connectar el ramal a les vies col·lectores laterals per on discorre la nova traça de la C-58, i suprimir així, l’accés actual a l’autopista C-16 en sentit Terrassa – Barcelona. En aquell moment, el trànsit es va derivar per la B-245, cap a la traça antiga de la carretera C-58 per Can Tries, i la incorporació a l’autopista C-16/C-58 en sentit Terrassa – Barcelona, es feia per l’accés existent enfront el Roc Blanc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Demà es restableix al trànsit l’accès a l’autopista C-16 que comunica a Terrassa
To Top