Publicitat
Batuda a Sant Pere Nord
Terrassa

Batuda amb 30 identificats a Sant Pere Nord de Terrassa

Operatiu de la Policia Municipal i dels Mossos

Dotacions policials aquest dijous al carrer de Manresa / ARNAU ALCALÀ

Unitats de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra van desplegar aquest dijous a la tarda un operatiu a Terrassa que va acabar amb 30 identificats, quatre denúncies per tinença de drogues i quatre actes per irregularitats en locals.

Els efectius policials, més de 30, van intervenir en establiments del carrer de Manresa, al costat de la plaça de l’Aigua. Veïns de la zona s’han queixat de manera reiterada als darrers mesos de problemes de convivència als voltants de la plaça de Cipriano García. La policia ha disposat diversos dispositius de seguretat en aquest sector de Sant Pere Nord.

En l’actuació d’aquest dijous van participar 16 agents de la Divisió Territorial i de la Unitat de Delinqüència Urbana i Informació (UDUI) de la Policia Municipal i 16 més de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra.

Batuda Mossos Sant Pere Nord Arnau Alcalà (3)

Un gos dels Mossos durant la intervenció / ARNAU ALCALÀ

L’operació de control va començar a les 19 hores. A les 21.29 marxava l’última dotació, de la Policia Municipal. El carrer de Manresa havia quedat tallat al trànsit des de la plaça de l’Aigua durant aquestes dues hores i mitja. Els agents van dur a terme escorcolls, identificacions i inspeccions administratives en quatre locals.

En la intervenció es va identificar una trentena de persones. Quatre individus van ser denunciats per tinença d’estupefaents. La policia va obrir quatre expedients a establiments “per irregularitats en quant a la instal·lació elèctrica i les condicions higièniques d’alguns dels locals”.

Conflictes

L’Ajuntament ha informat que la Policia Municipal ha estat treballant en els darrers mesos en aquest sector “per problemes de convivència i seguretat, especialment molèsties acústiques i consum d’alcohol en via pública durant les nits”.

El cos local ha mantingut un contacte permanent amb l’associació de veïns de Sant Pere Nord per tal de recollir informació i treballar amb intensitat en resoldre els problemes. Els Mossos d’Esquadra han indicat que la presència policial serà més habitual a partir d’ara després de detectar-se un increment de la conflictivitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Batuda amb 30 identificats a Sant Pere Nord de Terrassa
To Top