Publicitat
bombers
Terrassa

S’asseu en una canonada i provoca una fuita de gas a Terrassa

Intervenció d’emergència al barri de Can Palet

Dotació de Bombers de la Generalitat

Una fuita de gas va obligar aquest dijous a intervenir als serveis d’emergències a Terrassa. Pel que sembla, segons les primeres informacions, la fuga va ser provocada de manera involuntària per una persona que s’havia assegut en un tub de subministrament de gas.

La incidència va tenir lloc a les 18 hores en un habitatge del carrer del Maresme, en el barri de Ca Palet. Els bombers van desplaçar allà a diversos efectius, que van efectuar mesuraments amb l’aparell explosímetre. Els resultats van ser positius.

Els bombers van tallar el subministrament de gas de l’immoble una vegada confirmada la fuita en el tub trencat. La intervenció va durar una hora. Operaris d’una companyia es van encarregar de la reparació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
S’asseu en una canonada i provoca una fuita de gas a Terrassa
To Top