Publicitat
Terrassa

“Les prestacions són bones i el preu també”

Des de primera hora, grups d’esplai i usuaris de totes les edats agafen lloc damunt la gespa de la piscina de Vallparadís. Divendres hi va haver un simulacre de socorrisme

Diversos usuaris, refrescant-se a la piscina de Vallparadís, ahir al matí

Piscina de Vallparadís. Divendres 19 d’agost, 11.15 hores. Fa sol. El record de les tempestes de dimecres i dijous està esborrat. La calor, per bé que no tan extrema com la de la setmana passada, ha tornat. També els banyistes, que a partir de l’horari d’obertura, les 10.30 hores, comencen a descarregar les seves tovalloles al voltant de la piscina per passar unes hores prenent el sol i refrescant-se a l’aigua. Precisament ahir es van veure sorpresos per un simulacre de socorrisme.

El públic de la instal·lació és ben variat, per bé que aquestes darreres setmanes d’agost, els alumnes de casals i esplais monopolitzen la làmina d’aigua. Hi ha també usuaris que hi acudeixen sols amb un bon llibre sota el braç, gent gran o bé famílies amb nens que volen aprofitar els darrers dies de bany.

La piscina més gran de la ciutat, de fet tancarà les portes d’aquí a dues setmanes, el diumenge 4 de setembre.

Un dels més matiners en arribar a la piscina és en Javier Pérez, que arriba acompanyat de nens i grans. “A l’estiu, venim aquí a Vallparadís un parell de dies a la setmana. Aquests dies no hi ha gaire gent. No s’hi està malament, tot i que a la tarda està bastant més massificada”, assenyala. I afegeix: “Soc usuari de la piscina des de fa anys i penso que amb relació a d’altres piscines ofereix molt bones prestacions. S’hi està molt bé i el preu també és més que raonable”, assenyala.

L’Ariadna Simó es va retrobar ahir amb la piscina després de dos anys sense anar-hi. “Els meus fills hi venen sovint amb el casal, però jo feia temps que no ho feia i avui m’he animat”, comenta. Recorda que la darrera vegada que hi va anar “hi havia molta gent. I també rates”, puntualitza. L’Ariadna ha fet les vacances i aprofita aquests darrers dies d’agost per refrescar-se amb els seus fills a Vallparadís.

Una nedadora veterana

Uns minuts més tard arriba una senyora gran. Se la veu en forma, amb la seva bossa d’esport sota el braç. És la Felisa Fernández, que ve tot sovint a la piscina de Vallparadís a nedar, que és el que a ella li agrada i li convé. S’acosta a la taquilla i paga els dos euros i mig que val l’entrada (de 10.30 a 14.30 o de 15.30 a 19.30). Tothom coincideix en el fet que el preu és baix, més baix del que molts s’esperaven o estan acostumats a pagar a d’altres instal·lacions similars.

La Felisa fa anys que hi vé. “Cada estiu vinc a Vallparadís a nedar. Com a mínim, un o dos cops per setmana. També he anat a la de La Maurina”, diu. I afegeix: “M’encanta aquesta piscina. És molt neta i està molt ben cuidada. Al juliol hi havia més gent. A l’agost s’ha notat que hi ha molta gent de vacances. Millor. Així tinc més espai per poder nedar”, assenyala. I enfila cap als vestidors, com si complís un ritual après de fa anys. Quan s’hagi posat el vestit de bany es posarà a nedar. El degoteig de gent és constant, però la piscina no s’omple. S’hi està bé.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top