Publicitat
Terrassa

Unes vacances variades que ja han acabat

La Plaça Vella torna a oferir una imatge semblant a la del juliol. Molts terrassencs ja han tornat de vacances

La Plaça Vella, centre neuràlgic de la ciutat

Els darrers dos estius no van permetre a molts terrassencs fer vacances a l’estranger. Enguany, ja sense Covid, molts terrassencs han recuperat les vacances perdudes. Molts han marxat unes setmanes a veure món. D’altres han fet sortides més curtes. En el millor dels casos, han hagut de fer turisme de proximitat o, senzillament, quedar-se sense vacances. De mica en mica, els terrassencs ja van tornant. Les terrasses de la Plaça Vella són, en aquest sentit, un bon termòmetre. Ahir al migdia costava trobar taula per prendre alguna cosa als diversos establiments.

Luís Cámara, comerciant de ferreteria

“Hem anat a la platja, a PortAventura i al Tibidabo, però sempre tornant a dormir a casa”

Ha tingut vacances, però no ha marxat enlloc. El Luís ha anat trampejant per fer sortides d’un dia. “Hem anat a la platja, a PortAventura i al Tibidabo, però sempre tornant a dormir a casa”. Ja ha fet vacances. Dilluns comença a treballar. Li sembla veure més gent que habitualment a la ciutat. “En aquests moments d’agost, la ciutat sol estar més buida. Hi ha gent arreu”.

Alfonso Pastor, operari d’automoció

“He anat a Extremadura i Andalusia a visitar la família i cada dia hem superat els 40 graus”

L’Alfonso ha fet tres setmanes de vacances amb la família. Les ha aprofitat per baixar al sud, a Extremadura i a Andalusia. “He visitat els meus pares”, que viuen a Puebla de Alcocer (Badajoz) i a Cadis ha anat al poble de la seva cunyada. Aquesta setmana l’ha passat a Terrassa. “He passat molta calor, tant allà com aquí. Al sud, la calor és més seca, però cada dia hem superat els 40 graus”.

Emma Cañavate, estudiant d’Enginyeria Mecànica

“He fet un viatge a Turquia i he passat una setmana en un càmping de Port de la Selva”

Un apassionant viatge per Turquia i un càmping de Port de la Selva han estat les destinacions estivals de l’Emma, que ha tornat a Terrassa per començar a preparar la universitat, que comença el 5 de setembre. “Ara toca tornar al dia a dia. A Terrassa a l’agost hi ha molt poca gent. Aquest any m’ha sorprès veure molt animat el centre de la ciutat. Molta gent no ha marxat”, assevera.

Núria Parra, estudiant de Medicina

“Aquest estiu he passat dues setmanes a Menorca, però també he anat a la costa i al poble”

Les Balears ha estat la destinació estiuenca de la Núria, que ja s’està mentalitzant també per reprendre als estudis. “He estat dues setmanes amb els pares a Menorca i també he fet algun viatget per la costa amb les amigues”. Ha aprofitat també per anar “al poble per acabar de descansar”, a Mont-roig del Camp (Baix Camp). Troba que “la ciutat té molta vida aquest agost”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top