Publicitat
Terrassa

Talls de trànsit al Pla del Bon Aire per obres

La circulació a la cruïlla de la plaça de la Sardana amb el carrer de Mataró quedarà tancada entre dilluns i divendres

Punt de la carretera de Matadepera que es tallarà al trànsit

La construcció de passos de vianants amb semàfors a la carretera de Matadepera obligarà a tallar el trànsit de vehicles en una part del Pla del Bon Aire la setmana vinent. Les parades de busos urbans quedaran anul·lades provisionalment.

La circulació a la cruïlla de la plaça de la Sardana amb el carrer de Mataró quedarà tancada entre dilluns, 26 de setembre, i divendres que ve, segons va informar ahir l’Ajuntament. Els treballs han començat aquesta setmana i els executa la Diputació de Barcelona a la carretera de Matadepera, a l’alçada de la plaça de la Sardana. La intervenció té un pressupost de 40.786,98 mesos i el termini d’execució dels treballs és de dos mesos.

El veïnat demanava una actuació en aquest tram per millorar la seguretat del trànsit i la cohesió entre el Pla del Bon Aire i Can Tusell. El projecte inclou la construcció de passos de vianants amb semàfors amb polsador, l’eliminació d’un tram de barrera i la col·locació de quatre espires de detecció de vehicles.

La setmana vinent, la parada de bus situada a la zona, corresponent a les línies 5, 6 i 7, quedarà anul·lada durant cinc dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top