Publicitat
Terrassa

Inauguren el nou casal La Tafanera

L’espai cooperatiu del carrer de Sant Gaietà va celebrar ahir un dels actes d’inauguració, però n’hi haurà més

La Tafanera ja roda. Es tracta d’un espai cooperatiu format actualment per prop de 120 sòcies i fins a 10 col·lectius ecologistes, feministes, antiracistes i anticapitalistes de Terrassa. L’objectiu, segons els impulsors, és “teixir xarxa entre moviments socials i col·lectius” de la ciutat. L’acte d’inauguració va estar precedit per una ruta històrica per conèixer i reivindicar les bruixes de Terrassa. No per casualitat, la ruta va arrencar al carrer de Baix, on va viure la Margarita Montllor, coneguda com Margarita. I és que aquesta dona va ser perseguida a la Caça de Bruixes del segle XVII i finalment assassinada l’any 1619. Per això, dóna nom al nou casal.

L’espai es troba al carrer de Sant Gaietà (125-127) i ha estat rehabilitat en els darrers mesos de forma cooperativa. Es tracta d’una nau industrial de la que encara es perceben elements com el sostre de volta catalana, les parets de maons, els terres de rajoles hidràuliques i altres elements propis de forjat propis de la indústria terrassenca. L’acte d’ahir tan sols és el primer dels quatre que han organitzat per celebrar la inauguració. De fet, avui està prevista l’actuació de les Fritas Teatre (20 hores), un taller de salsa (21 hores) i la punxadiscos La nina mai (22.30 hores).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Inauguren el nou casal La Tafanera
To Top