Publicitat
Terrassa

Enxampada quan robava peces de roba a Terrassa

Els fets van passar a la rambla d’Ègara

La intervenció policial va tenir lloc a la rambla d'Ègara

La Policia Municipal va denunciar aquest dilluns una persona per un delicte de furt per sostreure articles de roba d’una botiga de Terrassa.

La intervenció va tenir lloc a les 18.39 hores, quan el responsable de seguretat d’un establiment situat a la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella, va trucar el cos local per informar que tenia retinguda una persona a la qual havia enxampat furtant.

Una dotació policial es va desplaçar a la zona indicada. Segons van comprovar els agents, quan la persona sospitosa havia intentat sortir de la botiga, s’havia activat l’alarma d’un dels productes que duia amagats a la bossa de mà. En revisar-la, el vigilant va trobar en l’interior dues peces de roba que no havien estat abonades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampada quan robava peces de roba a Terrassa
To Top