Publicitat
Terrassa

L’última campanya del Banc de Sang de Terrassa aconsegueix 890 donacions

Se’n podran beneficiar més de 2.420 pacients

Marta Martínez (infermera del Banc de Sang), José Luis Cano (gerent de SALT Idiomes) i Emilio Sánchez Cuenca (donant guanyador de premi)

La campanya de donació que el Banc de Sang de MútuaTerrassa i Salt Idiomes van organitzar al llarg de tot el setembre amb l’objectiu de recuperar el ritme després d’un estiu complicat, va aconseguir 890 donacions, entre les de sang i les de plasma, de les quals se’n podran beneficiar més de 2.420 pacients.

Entre l’1 i el 30 de setembre, 1.052 persones es van apropar a la campanya, de les quals 766 van donar sang i 124 van donar plasma. Un total de 162 persones van voler donar, però no van poder per motius diversos.

Des del Banc de Sang de MútuaTerrassa destaquen que d’entre tots els donants, 50 persones van fer la seva primera donació. Així mateix, l’entitat ressalta que 56 persones es van inscriure al Registre de Donants de Medul·la Òssia.

Com a reclam i coincidint amb l’inici del curs escolar, la campanya sortejava un curs d’anglès a l’acadèmia Salt Idiomes entre tots els donants participants; un premi que ha acabat recaient en Emilio Sánchez Cuenca, donant de Terrassa des de fa gairebé 35 anys.

Des del Banc de Sang asseguren que ja estan preparant properes campanyes, ja que l’activitat no es pot aturar. Recorden que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per cobrir les necessitats dels pacients als hospitals. Així, animen els donants de la ciutat a apropar-se les pròximes setmanes a fer la seva donació per mantenir unes bones reserves de sang.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top